Vragen? Wij zijn tijdelijk gesloten, bestellen is daardoor momenteel niet mogelijk.
Aanbieding!
WiFi Versterker
WiFi Versterker - ZijkantWiFi Versterker + Ethernet Kabel (Meegeleverd)WiFi Versterker - AchterkantWiFi Versterker - UTP Aansluiting (Vrouwelijk)WiFi Versterker - Voorkant

WiFi Versterker

29,99 22,99

 • Pikt internet op via WiFi of Ethernetkabel.
 • Gemakkelijk te configureren via online dashboard.
 • Kan ook direct verbonden worden om WiFi te ontvangen.
 • Voordeligste WiFi repeater van Nederland.
SKU: 193363 Categorieën: , Tags: , ,
25 meter extra bereik Plug-and-play via WPS Snelheid tot 300 Mbps Alle besturingssystemen

Dé goedkoopste WiFi Versterker met Ethernet-ondersteuning

Een WiFi Versterker biedt uitkomst wanneer het draadloze internet signaal van een router niet door het hele huis of kantoor ontvangen kan worden. Het maximale bereik verschilt per type router, maar komt veelal neer op 10 tot 15 meter. Daarnaast speelt de omgeving een rol. Een ruimte met betonnen muren of veel apparaten (met draadloze communicatie) heeft invloed op het maximale bereik. Daarnaast zijn routers vooral goed in het horizontaal doorzenden van een WiFi-signaal, op een hoger of lager liggende verdieping wordt het signaal al snel zwakker. Met een Wifi Range Extender (WiFi Repeater) kan je het signaal dan oppikken en versterken, waardoor er in het gehele huis gebruik gemaakt kan worden van snel en stabiel draadloos internet. De versterker maakt het namelijk mogelijk om tot 25 meter extra afstand te beslaan met het internetsignaal. Handig voor:
 • Goed WiFi bereik op andere verdiepingen.
 • Consoles verbinden met WiFi.
 • Voldoende bereik in de tuin.
 • Apparaten met Ethernet-poort verbinden met WiFi.
Deze Wifi versterker kan via een Ethernetkabel vanaf een router (zonder WiFi-zendfunctionaliteit) verbonden worden met de repeater. Hierna kan het internet draadloos gedeeld worden over een grote afstand. De repeater kan ook fungeren als een WiFi antenne voor een computer die niet voorzien is van een (goede) WiFi-ontvanger. Hiervoor is het nodig dat de computer via Ethernet verbonden wordt met de WiFi repeater. Dit is ook handig in situaties waarbij een printer of fax op het netwerk gedeeld moet worden. De WiFi Range Extender/Repeater kan daarnaast gebruikt worden voor het omzetten van WiFi naar Ethernet, bijv. bij het aansluiten van een printer op een netwerk of het faciliteren van internet (WiFi) voor een console als de PlayStation 3, 4 of een mediaspeler zonder Wifi-ontvanger. Het is ook mogelijk om met behulp van meerdere WiFi versterkers over een hele grote afstand een signaal te versterken. Elke keer dat het signaal zwak wordt kan er dan een extra repeater worden ingeplugd. Natuurlijk moet wel elke repeater gekoppeld zijn aan hetzelfde netwerk. Actiekabel heeft dit getest met 5 aan elkaar geschakelde repeaters. Het product is voorzien van vier status lampjes (Power, WiFi, WPS en Lan) en wordt standaard geleverd met een korte Ethernetkabel en een instructieboekje.
Meebestellen

Producten die goed samen gaan met de WiFi Versterker

De volgende artikelen zijn handig in combinatie met de WiFi repeater. Bestel ze direct mee.

Systeemeisen

Systeemeisen voor een goede werking van de WiFi Versterker

Waaraan moet mijn configuratie voldoen voor een goede werking van deze repeater?

 • Goed functionerend WiFI netwerk.
 • Configureren van de versterker via het online dashboard.
 • Vrij stopcontact voor de stroomvoorziening.
Veelgestelde vragen

Vragen en antwoorden over de WiFi Versterker

Vragen en antwoorden over de WiFi range extender.

 • Over welke afstand versterkt de repeater het draadloze internetsignaal?

  De versterker werkt tot afstanden van 25 meter, daarna kan er een extra versterker worden neergezet om de totale afstand uit te breiden.

 • Werkt de Wifi Repeater met alle Wifi-netwerken?

  De repeater ondersteunt alle 2,4 Ghz WiFi-verbindingen (IEEE802.11b/g/n): IEEE 802.11n: 270 / 243 / 216 / 162 / 108 / 81 / 54 / 27 Megabit per seconde, 135 / 121.5 / 108 / 81 / 54 / 40.5 / 27 / 13.5 Megabit per seconde, 130 / 117 / 104 / 78 / 52 / 39 / 26 / 13 Megabit per seconde, 65 / 58.5 / 52 / 39 / 26 / 19.5 / 13 / 6.5Mbps; IEEE 802.11g: 54 / 48 / 36 / 24 / 18 / 12 / 9 / 6 Megabit per seconde; IEEE 802.11b: 11 / 5.5 / 2 / 1 Megabit per seconde.

 • Werkt de repeater ook met mijn besturingssysteem?

  De WiFi Repeater werkt met alle besturingssystemen: Windows 2000 / XP / Vista / Win 7 / Win 8 / Win 10 / Linux / Win CE, Mac OS.

 • Welke maximale snelheid kent de versterker?

  De WiFi versterker kan tot 300 Megabit per seconde aan data doorzenden.

 • Waarom is mijn huidige WiFi-bereik zo slecht?

  Storingselementen zoals ijzer, koper, kabels of een rommelig huis; Muren en ondervloeren. Met name door beton komt draadloos internet slecht heen; Veel omringende WiFi netwerken, of apparatuur met draadloze verbindingen; Slechte internetontvanger (of antenne).

 • Wat bepaalt de snelheid van een wifi-repeater?

  De snelheid van je wifi-repeater is afhankelijk van de zender, ontvanger en router. Het oorspronkelijke signaal komt van je router, vervolgens vergroot de repeater het bereik. De snelheid van een router, en daarmee ook een wifi-repeater, wordt gemeten in Mbit/s (megabit per seconde).

 • Waar plaats ik de repeater in huis?

  De locatie waar je een WiFi repeater plaatst is erg belangrijk, voor het uiteindelijke bereik van het wifi-signaal dat je wenst uit te breiden. De WiFi repeater plaats je niet op de locatie (bijvoorbeeld de kelder of zolder) waar je geen bereik hebt, aangezien daar geen WiFi-signaal is dat versterkt kan worden. Het is beter om net voordat het signaal te zwak wordt een repeater neer te zetten, deze versterkt dan het signaal voldoende om het bereik aanzienlijk te vergroten. Voor het optimale resultaat (de verste WiFi-dekking) kies je voor het uiteinde van het huidig wifi-signaal. Hier is het wifi-signaal nog krachtig genoeg om versterkt te worden door de repeater. Dit overlappende gedeelte is te vinden met een mobiele telefoon. Schakel WiFi in op je telefoon en ga op zoek naar de plek waar je nog wel signaal hebt. Bijvoorbeeld wanneer je richting de zolder loopt. Daar waar het signaal nog krachtig genoeg is, plaats je de repeater. Na installatie is het signaal versterkt en heb je wel bereik. De repeater levert het sterkste en meest stabiele signaal als het direct met Ethernet/UTP (vanuit de router of muur) verbonden is.