Over Ons

Over Actiekabel

Bij het bestellen van een kabel zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Er wordt gestrooid met technische gegevens, maar of het product voor jou geschikt is lijkt onmogelijk te achterhalen. Actiekabel verschaft bij ieder product alleen die informatie die jij nodig hebt om je keuze te maken. Hierdoor hoef jij niet meer te twijfelen en is het direct duidelijk wat de toepassing en compatibiliteit van een product is.

Het aanbod van Actiekabel is meestal nergens in Nederland voordeliger te vinden. Doordat Actiekabel rechtstreeks samenwerkt met de fabrikanten en geen gebruikmaakt van tussenpersonen kan er een zeer scherpe prijs neergezet worden. Ons huismerk functioneert even goed of beter als vergelijkbare adapters en kabels van bekende merken, voor 50% van de prijs!

Net dat ene kabeltje niet in huis hebben kan erg frustrerend zijn, daarom zorgen wij dat bestellingen supersnel verzonden worden. Vandaag voor 15.00u besteld, is morgen in huis.

Bij vragen helpt onze klantenservice je graag. Blijkt het tijdens het gesprek dat wij het voor jou passende product (nog) niet in ons assortiment hebben, dan helpen we je het voordeligste artikel te vinden bij een van onze concurrenten.

De unieke voordelen van Actiekabel:

  • Gedetailleerde productinformatie.
  • De laagste prijzen van de hele markt.
  • Gratis verzending van alle producten.
  • Een maand bedenktijd bij elke bestelling.
  • 100% klanttevredenheid is ons doel.