Betalen

Actiekabel.nl biedt verschillende betaalopties. Jij kunt dus precies de betaalwijze kiezen die jij het liefste gebruikt. Betalen is mogelijk via iDeal, MisterCash, CreditCard, overboeking en PayPal.

iDeal

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode op internet en is snel, veilig en betrouwbaar. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kan je bij ons direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank.

MisterCash

MisterCash is de meest gebruikte betaalmethode van België en biedt een snelle, veilige betaalomgeving voor klanten die bij Belgische banken een betaalrekening hebben. Maak je gebruik van internetbankieren bij KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank., dan kan je bij ons direct met MisterCash betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank.

CreditCard

Als je (online) afrekent met uw CreditCard zijn de aangekochte producten automatisch verzekerd. Zo is vrijwel alles wat je met een CreditCard koopt, in een winkel maar ook online, gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging met de Aankoopverzekering. Minimaal 180 dagen en soms zelfs een heel jaar. Tevens krijg je met de Aflevergarantie je geld terug als een product of dienst niet geleverd wordt.

PayPal

PayPal is een betaalsysteem die je de mogelijkheid biedt om een creditcard en/of (Nederlandse) bankrekening te koppelen aan een PayPal account. Op alle websites die PayPal ondersteunen kan je daarna met jouw PayPal account betalen. PayPal verrekent dit weer met jouw creditcard of bankrekening.

Een PayPal account is zeer veilig in gebruik. Dit omdat jouw betaal- of creditcard gegevens niet aan de webwinkel waar je een aankoop doet worden verstrekt.

Als je wenst te betalen met je PayPal account dan gaat dit eigenlijk heel gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is PayPal te kiezen als betaalwijze. Vervolgens word je doorgestuurd naar de veilige betaalomgeving van PayPal. Je logt in met jouw inloggegevens en je gaat akkoord met de transactie. Hierna keer je weer terug naar onze beschermde website.

Overboeking

Kan of wil je geen gebruik maken van iDeal dan kan je ook handmatig het totaalbedrag van de bestelling overmaken op onze rekening. De benodigde bankgegevens vind je op jouw bestelbevestiging, maar worden ook vermeld in jouw persoonlijke accountpagina. Houd er wel rekening mee dat wij de bestelling pas verzenden nadat de betaling bij ons is binnen gekomen. Bij handmatige overboeking kan dit enkele dagen extra duren!

Veelgestelde vragen over betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Betalen kan op verschillende manieren. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal en via een overboeking. Nadat de betaling binnen is zal de bestelling geplaatst worden.

Hoe snel wordt mijn geld teruggestort?

Bij het retourneren van een product boeken wij, binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour, het betaalde bedrag terug naar jouw rekening.

Kan Actiekabel.nl garanderen dat betalen met iDEAL echt veilig is?

iDEAL betalingen zijn online banktransacties die plaatsvinden in zwaarbeveiligde bankomgevingen. De beveiligingstechnieken voldoen aan strenge eisen. Dit betekent dat betalen met iDEAL net zo veilig is als internet bankieren.

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?

Nadat een iDEAL betaling is uitgevoerd valt deze niet terug te draaien. Tijdens het betaalproces krijg je namelijk het verzoek om akkoord te geven voor een betaling aan Actiekabel.nl. Nadat je dit hebt gedaan, is de bestelling een feit en kan de betaling niet meer ongedaan worden gemaakt. Het is echter wel mogelijk de bestelling te annuleren en de betaling door ons terug te laten boeken.

Kan ik in termijnen betalen?

Tot op heden is het niet mogelijk in termijnen te betalen.

iDEAL werkt niet.

Actiekabel.nl maakt gebruik van de betaaldienst iDEAL om betalingen te verwerken. Actiekabel.nl is voor deze dienst zelf niet verantwoordelijk, daar de veiligheid en het functioneren van dit betaalportaal door de banken wordt geregeld. Mocht er iets mis gaan met jouw betaling verwijzen wij u door naar de bank waarbij je de transactie hebt uitgevoerd.

Ik wil een kopie van mijn factuur.

Dat kan! Na de verwerking van de bestelling kan je via jouw account op Actiekabel.nl inzage krijgen in de factuur en de paklijst. Als je wilt kan je dit eenvoudig thuis uitprinten. Heb je geen beschikking over een printer en toch behoefte aan de factuur? Dan hoef je slechts te wachten op de bezorging van de bestelling. Bijgevoegd in het pakket zit ook de factuur en paklijst. Mochten er toch specifieke vragen zijn over de factuur dan kan je met ons contact opnemen. Stuur je verzoek per e-mail naar info@actiekabel.nl of bel naar telefoonnummer: 085 – 060 8899.

Ik heb een kortingscode, waar kan ik die invullen?

Kortingscodes zijn in te vullen tijdens het afrekenproces. De korting wordt automatisch verrekend met de bestelling. Werkt de korting niet? Dan is de kortingscode verlopen.