Bezorgen

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 zijn geplaatst, worden doorgaans de volgende dag al geleverd. Deze levertijden gelden als indicatie, het kan voorkomen dat een product net uit voorraad is geraakt. Bij een langere levertijd wordt er contact met jou opgenomen over de termijn waarop we de bestelling kunnen leveren.

Veelgestelde vragen over bezorgen

Wat zijn de verzendkosten?

Bij Actiekabel.nl rekenen wij een vast laag bedrag van € 1,99 voor het verzenden van een bestelling. Jouw bestelling wordt bezorgd door PostNL.

Ik heb betaald, maar geen bestelling ontvangen. Wat moet ik doen?

Neem in dat geval contact op per e-mail (info@actiekabel.nl). Wij helpen u graag verder.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

In het geval je op een werkdag voor 15.00u besteld, wordt jouw bestelling nog dezelfde dag ingepakt en meegegeven aan PostNL. Doorgaans wordt het product binnen 24 uur bezorgd. Het kan echter voorkomen dat het langer duurt om de bestelde producten te leveren. Je krijgt dan de artikelen die niet voorradig zijn zo spoedig mogelijk toegezonden. Als je vragen hebt over jouw bestelling kan je met onze klantenservice contact opnemen per e-mail (info@actiekabel.nl).

Waarom is mijn product nu opeens niet op voorraad?

Soms gebeurt het dat een andere klant tegelijkertijd een bestelling plaatst voor een product dat jij ook wilt aanschaffen, waardoor er te weinig producten in het magazijn liggen om direct te leveren. Mocht dit gebeuren dan stellen wij jou hier tijdig van op de hoogte. Wij zullen het product zo spoedig mogelijk naar jou verzenden.

Hoe gaat de procedure als ik een verkeerd adres heb doorgegeven?

Indien het artikel dat u besteld heeft al verstuurd is naar een door u foutief opgegeven adres moet onze klantenservice wachten totdat het pakket door PostNL aan ons retour gestuurd wordt. Hierna kunnen we het pakket naar het juiste adres verzenden. De kosten voor deze tweede zending zijn voor rekening van de klant en dienen aan ons overgemaakt te worden alvorens de bestelling opnieuw verzonden wordt. Onze klantenservice verstrekt u als dit van toepassing is de juiste betaalgegevens en verstuurd de bestelling zo spoedig mogelijk.

In het geval u er direct na het plaatsen van de bestelling achter komt een foutje te hebben gemaakt bij het invullen van de adresgegevens kunt u ons het beste mailen op info@actiekabel.nl.