Vragen? Wij zijn tijdelijk gesloten, bestellen is daardoor momenteel niet mogelijk.
Aanbieding!
Mini HDMI naar HDMI Verloopstekker
Mini HDMI naar HDMI Verloopstekker - BovenkantMini HDMI naar HDMI Verloopstekker - HDMI Aansluiting (Vrouwelijk)Mini HDMI naar HDMI Verloopstekker - Mini HDMI Aansluiting (Mannelijk)

Mini HDMI naar HDMI Verloopstekker

9,99 5,99

 • Koppel apparaat voorzien van Mini HDMI met HDMI.
 • Gemakkelijk aan een standaard HDMI kabel te koppelen.
 • Beeld wordt kraakhelder in 4K-kwaliteit omgezet.
 • Ook te gebruiken voor het aansluiten van tablets op TV.
SKU: 193360 Categorieën: , Tags: , , , ,
4K UHD ondersteuning HDMI 1.4 ondersteuning Zet ook geluid door Geen kwaliteitsverlies

Dé voordeligste manier om een computer met Mini HDMI met een HDMI apparaat te verbinden

Deze Mini HDMI naar HDMI verloopstekker vormt de ideale oplossing voor het aansluiten van een computer met een vrouwelijke Mini HDMI poort op een apparaat met een HDMI poort. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld een mediaspeler of (extra) monitor wilt verbinden met je computer of tablet. De verloopstekker ondersteunt daarnaast beeldschermresoluties tot 2560 x 1600 pixels en zet het geluid haarscherp door naar de monitor.
Meebestellen

Producten die goed samen gaan met de Mini HDMI Verloopstekker

De volgende artikelen zijn handig in combinatie met de Mini HDMI naar HDMI adapter. Bestel ze direct mee.

Systeemeisen

Systeemeisen voor een goede werking van de Mini HDMI naar HDMI Adapter

Waaraan moet mijn configuratie voldoen voor een goede werking van deze adapter?

 • HDMI kabel (Male to Male)
 • Systeem met vrouwelijke Mini HDMI poort.
Veelgestelde vragen

Vragen en antwoorden over de Mini HDMI naar HDMI connector

Vragen en antwoorden over de Mini HDMI Male naar HDMI Female Verloopstekker.

 • Wat is Mini HDMI?

  HDMI (High-Definition Multimedia Interface) is een standaard om digitale content af te spelen van een apparaat op een monitor. De HDMI-standaard wordt voornamelijk gebruikt om video en audio weer te geven van het ene apparaat op het andere apparaat. In de loop van de tijd is de functionaliteit van de nieuwste HDMI-standaarden verder uitgebreid en zijn er ook verkleinde versies van HDMI ontwikkeld. Deze types zijn Mini (Type C) en Micro HDMI (Type D).

 • Hoe weet ik of ik Mini HDMI heb?

  Tablets beschikken meestal over een mini-HDMI-poort of micro-HDMI-poort. Er zijn ook pc’s die als extra poort een van deze twee types hebben. Met behulp van onze verloopstekkers kan je dan toch gebruik maken van deze poorten. Mini HDMI is qua standaard net wat ouder dan Micro HDMI. Mini HDMI ondersteunt resoluties tot 2560 x 1600 (HDMI 1.3), terwijl micro tot wel 4096 x 2160 (HDMI 1.4) ondersteunt. Vooral op wat oudere, of meer budget systemen vind je Mini HDMI terug. Bij de nieuwste tablets en moederborden (computer) zal je vaker een Micro HDMI poort aantreffen. Bij twijfel kan onze klantenservice altijd met je meekijken en de juiste hardware oplossing adviseren.

 • Wat is de maximale HDMI kabel lengte waarbij dit koppelstuk uitkomst biedt?

  De Mini HDMI to HDMI verloopstekker kan met alle HDMI kabels verbonden worden. Het is echter wel zo dat er vanaf 15 meter lengte ook een HDMI booster gebruikt dient te worden wat het digitale signaal versterkt en het mogelijk maakt om de afstand te overbruggen.

 • Wat is de maximale resolutie die de verloopstekker aan kan?

  De verloopstekker is compatibel tot HDMI 1.4 technologie wat een beeldkwaliteit van 4K (Ultra HD) mogelijk maakt. De overige apparaten dienen dit echter ook te ondersteunen.

 • Is de beeldkwaliteit beter als ik de verloopstekker met een gold plated HDMI kabel verbindt?

  De beeld- en geluidskwaliteit is niet beter dan bij een ‘standaard’ HDMI kabel. Toch is de aanschaf van een gouden HDMI kabel niet in alle gevallen geldverspilling. Deze kabels werken in tegenstelling tot normale HDMI kabels niet tot 5 meter lengte, maar kunnen een signaal tot 15 meter stabiel overzetten. Daarnaast is de kabel beter beschermd tegen corrosie en gaan ze doorgaans langer mee dan een goedkopere kabel.

 • Wat raden jullie mij aan als ik een apparaat met Mini HDMI over een lange afstand met HDMI wil verbinden?

  Bij het verlengen van een HDMI naar HDMI verbinding over een afstand van meer dan 15 meter is er behoefte aan een HDMI booster. Er zijn verschillende methodes om het HDMI signaal te versterken zodat het de (langere) afstand zonder kwaliteitsverlies kan afleggen. Afhankelijk van de afstand die overbrugt dient te worden zijn dit de mogelijkheden:

  • HDMI Booster met eigen stroomvoorziening (tot 30 meter)
  • HDMI over CAT5/6 Netwerkkabel (tot 50 meter)
  • HDMI over COAX TV-kabel (tot 90 meter)
  • HDMI over glasvezelkabel (100 meter en meer)
  • Wireless HDMI (tot 300 meter)