Vragen? Wij zijn tijdelijk gesloten, bestellen is daardoor momenteel niet mogelijk.
Aanbieding!
Micro SD Kaart - 64GB
Micro SD Kaart - 64GB - AchterkantMicro SD Kaart Adapter (Meegeleverd)

Micro SD Kaart – 64GB

29,99 24,99

 • Goedkoopste MicroSD kaart van Nederland.
 • Schrijf en lees bestanden met 70 MB per seconde.
 • Vergroot de opslagruimte van je apparaat.
 • Te gebruiken als SD-kaartje m.b.v. van de meegeleverde adapter.
SKU: 193376 Categorie:
64GB opslagruimte 70 MB/s kl. 10 snelheid 100% compatibiliteit Adapter meegeleverd

Dé voordeligste 64 GB Micro SD kaart 10e Klasse (supersnel opslaan) met SD adapter

Met deze goedkope 64 GB Micro SD kaart ben je instaat om het opslaggeheugen van je TomTom-navigatie, smartphone, tablet, camera of MP3-speler aanzienlijk te vergroten.

Afhankelijk van de kwaliteit (MB-grootte) en bestandsindeling van muziek kan er op slechts 1 GB al 250 liedjes (van gemiddelde lengte) opgeslagen worden. Moet je nagaan wat je dus met 64 GB aan extra opslagcapaciteit kunt bereiken!

Zo kan je de nieuwste (en meest uitgebreide) routekaarten voor je navigatiesysteem inladen of extra veel films of foto’s op je telefoon meenemen. Voor fotografen biedt het gebruik van een grote(re) en snellere Micro SD kaart ook veel voordeel, tijdens het fotograferen met je spiksplinternieuwe fotoreflexcamera hoef je niet constant van geheugenkaart te wisselen en kan je heerlijk opgaan in de prachtige omgeving die je aan het vastleggen bent.

Meebestellen

Producten die goed samen gaan met de 64 GB Micro SD kaart

De volgende artikelen zijn handig in combinatie met de Micro SD kaart. Bestel ze direct mee.

Systeemeisen

Systeemeisen voor een goede werking van MicroSD kaartjes

Waaraan moet mijn configuratie voldoen voor een goede werking van het geheugenkaartje?

 • Apparaat met vrij MicroSD slot.
 • Hardware ondersteunt grootte van geheugenkaart.
Veelgestelde vragen

Vragen en antwoorden over de Micro SD kaart

Vragen en antwoorden over Micro SD kaartjes.

 • Wat is het verschil tussen Gigabit en Gigabyte?

  Één gigabit is gelijk aan 109bits = 1000000000bits. In één gigabit kunnen 1000 megabits. Waar er bij gigabit gerekend wordt met decimale eenheden (tientallen), rekenen computers met een binair systeem van veelvouden van 1024 bites. Het opslaan van een bestand op een opslagmedium kost daarom meer ruimte, wat de totale opslagruimte lichtelijk verminderd. Voor het opslaan van 1000 bits zijn nodig.

 • Wat is het verschil tussen Class 10 en eerdere versies?

  De eerste Micro SD kaartjes werden zonder snelheidsaanduiding op de markt gebracht. Tegenwoordig classificeren we deze als klasse 0. Door de jaren heen zijn er snellere Micro SD kaartjes op de markt gebracht, in de klasses 2, 4, 6 en 10. Kaartjes in de tiende klasse zijn veel sneller in gebruik (opslaan en benaderen van bestanden), dan eerdere, lagere data overdrachtsnelheden. Class 10 Micro SD geheugenkaarten zijn aanbevolen voor gebruik bij fotografie en video opnames. Deze geheugenkaarten kennen een minimale lees- en schrijfsnelheid van 10 MB/s. Klasse 2, bijvoorbeeld, kent een minimale snelheid van 2 MB/s.

 • Wat is het verschil tussen SDSC, SDHC en SDXC?

  De eerste generaties SD cards werden geformatteerd op basis van de SDSC technologie wat het toestond een totale bestandsgrootte van 1 MB tot 2 GB (afhankelijk van het gekochte kaartje) op te slaan. Toen de vraag toenam naar SD kaartjes met meer opslagruimte werd SDHC (High Capacity) geïntroduceerd, wat het mogelijk maakte van 2 GB tot 32 GB op te slaan. Meer recentelijk is SDXC uitgebracht wat in theorie tot 2 TB moet kunnen ondersteunen.

 • Wat heb ik nodig: SD, MicroSD of MiniSD?

  SD-kaarten bestaan in drie afmetingen:

  • Standaard: 32 × 24 × 2,1 mm.
  • Mini: 20 × 21,5 × 1,4 mm
  • Micro: 15 × 11 × 1 mm (net na de introductie ook wel TransFlash genoemd)
  De meeste telefoons en tablets zijn voorzien van een MicroSD slot, terwijl de meeste professionele camera’s gebruikmaken van SD kaartjes. MiniSD zit zelden in moderne apparaten en werd vroeger voor kleine telefoons gebruikt. Wij raden je aan even in de handleiding van jouw apparaat na te kijken welk type je zelf nodig hebt. Let hierbij ook op wat de maximale ondersteunde opslaggrootte is. Niet elke telefoon ondersteunt bijv. 128 GB en hoger.

 • Ik heb een apparaat met SD slot, hoe kan ik een MicroSD gebruiken?

  Dat is zeer gemakkelijk op te lossen, je hebt hier de SD adapter voor nodig die standaard (gratis) bij onze MicroSD kaartjes wordt meegezonden. Je hoeft alleen maar het MicroSD kaartje in de adapter te schuiven, de adapter past weer in je telefoon of tablet.