Vragen? Wij zijn tijdelijk gesloten, bestellen is daardoor momenteel niet mogelijk.
Aanbieding!
HDMI Haaks Verloopstuk - 270 Graden
HDMI Haaks Verloopstuk - 270 GradenHDMI Haaks Verloopstuk - 270 Graden

HDMI Haaks Verloopstuk – 270 Graden

9,99 5,99

 • Verbind HDMI in een hoek van 270 graden.
 • Zonder problemen een HDMI kabel aansluiten.
 • Bespaar ruimte achter apparaten.
 • Beeld wordt kraakhelder (tot 4K) omgezet.
SKU: 193361 Categorie: Tags: , , ,
4K UHD ondersteuning HDMI 1.4 ondersteuning Zet ook geluid door Geen kwaliteitsverlies

Dé voordeligste manier om HDMI haaks te verbinden

Met de 270 graden gebogen HDMI Male naar HDMI Female Verloopstuk kan je voorkomen dat HDMI kabels recht achter een computersysteem of televisie uitsteken. Dit is handig in situaties waar ruimte besparing gewenst is. Hierdoor ben je instaat de televisie, computer, of mediaspeler dicht tegen de muur te zetten en je huis precies zo in te richten als jij mooi vind. In de meeste gevallen zal je de aansluiting naar beneden plaatsen, zo kan de HDMI kabel er vanaf de onderkant worden ingestoken. Het HDMI verloopstuk ondersteunt HDMI 1.4 High Speed technologie en vereist geen software drivers. De connector kan videoresoluties van 1080p en hoger aan, waaronder geavanceerde display technologieën zoals 4K, 3D en Deep Color. Wel moet er rekening gehouden worden dat dit bij kabellengtes boven de 15 meter sprake kan zijn van signaalverlies. Het aankoppelen van een HDMI booster versterkt het signaal dan voldoende om een langere afstand te overbruggen.
Meebestellen

Producten die goed samen gaan met het 270 graden haakse HDMI verloopstuk

De volgende artikelen zijn handig in combinatie met het koppelstukje. Bestel ze direct mee.

Systeemeisen

Systeemeisen voor een goede werking van de haakse HDMI connector

Waaraan moet mijn configuratie voldoen voor een goede werking van deze adapter?

 • Weinig ruimte achter de HDMI poort.
 • Noodzakelijk bij een lastig te bereiken HDMI poort.
Veelgestelde vragen

Vragen en antwoorden over het gehoekte HDMI verloopstuk

Vragen en antwoorden over het Haakse HDMI Male naar HDMI Female Verloopstuk.

 • Wat is de maximale lengte waarbij dit koppelstuk uitkomst biedt?

  De haakse HDMI naar HDMI connector kan met alle lengtes verbonden worden. Het is echter wel zo dat er vanaf 15 meter lengte ook een HDMI booster gebruikt dient te worden om het signaal te versterken.

 • Wat is de maximale resolutie die het verloopstuk aan kan?

  Het verloopstukje werkt uitstekend samen met HDMI 1.4 technologie wat een beeldkwaliteit van 4K (Ultra HD) mogelijk maakt.

 • Is de beeldkwaliteit beter bij het verbinden met een gold plated HDMI kabel?

  De beeld- en geluidskwaliteit is niet beter dan bij een ‘standaard’ HDMI kabel. Toch is de aanschaf van een gouden HDMI kabel niet in alle gevallen geldverspilling. Deze kabels werken in tegenstelling tot normale HDMI kabels niet tot 5 meter lengte, maar kunnen een signaal tot 15 meter stabiel overzetten. Daarnaast is de kabel beter beschermd tegen corrosie en gaan ze doorgaans langer mee dan een goedkopere kabel.

 • Werkt het verloopstuk ook goed bij spelcomputers?

  Ja, met behulp van dit verloopstukje kan je over een langere afstand de HDMI OUT poort van een spelcomputer (PS3, PS4 of Xbox) verbinden met een monitor of beamer (HDMI IN). Tussen het verloopstuk dien je dan natuurlijk twee HDMI (Male naar Male) te koppelen. Let wel op dat je er rekening mee houd dat de gehele lengte van de gekoppelde HDMI kabels niet meer dan 15 meter beslaat. Bij een langere lengte moet er gebruik worden gemaakt van een booster die werkt in samenwerking met stroom, UTP (internetkabel), COAX of glasvezel.

 • Werkt het verloopstuk ook goed bij digitale tv?

  Ja. Heel gemakkelijk zelfs. Vanuit de digitale tv box trek je een mannelijke HDMI kabel naar het vrouwelijke verloopstukje, aan de andere zijde kan je dan een andere mannelijke HDMI kabel insteken. Let wel op dat je er rekening mee houd dat de gehele lengte van de gekoppelde HDMI kabels niet meer dan 15 meter beslaat. Bij een langere lengte moet er gebruik worden gemaakt van een booster die werkt in samenwerking met stroom, UTP (internetkabel), COAX of glasvezel.